علائم جوش شیرین در نان بسیار ساده قابل تشخیص می باشد. شما می توانید با مطالعه مقاله شرکت تبریز پخت ( تولید دستگاه آلات نانوایی) ساده ترین روش تشخیص علائم جوش شیرین در نان را بدانید.
جوش شیرینی که به جای خمیر مایه در پخت نان استفاده می شود، یکی از اصلی ترین عناصر مضری هست که نانوایان می توانند در این فرایند استفاده کنند. این محصول به دلیل اینکه دارای قیمت پایین تری نسبت به مخمر است، مورد توجه بعضی از نانوایان محترم می باشد. نانوایان از جوش شیرین برای حجم دادن و سست کردن خمیر نان استفاده می کنند.
جوش شیرین شاید در اوایل پخت نان، باعث شود که خمیر سست و سبک شود اما این ماده خطرناک در دمای بالا و رطوبت دچار بعضی از واکنش های شیمیایی می شود و باعث ایجاد کربنات سدیم می شود. این ماده خاصیت قلیایی داشته و با گذر زمان باعث ایجاد بیماری های گوارشی می شود.
جوش شیرین باعث می شود که سیستم گوارشی فرایند طبیعی خود را تغییر داده و مشکلاتی از قبیل سوء هاضمه و ترش شدن شود. مصرف مداوم این ماده باعث می شود که سیستم گوارشی از فعالیت طبیعی خود دور شود و تبدیل به بیماری شود. این مشکلات باعث شده است که مردم به دنبال جواب این سوال باشند که چگونه می توانند علائم جوش شیرین در نان را تشخیص دهند.
با توجه به این موضوع که نان جزء اصلی ترین های هرم غذایی میباشد، افراد باید بر این موضوع اهمیت دهند تا بهترین نان را برای خود به ارمغان بیاورند. ما باید برای اصلاح این موضوع قدم اصلی برداریم تا آینده ای سالم را تجربه کنیم.
شرکت تبریز پخت شما را به مطالعه این مقاله در خصوص علائم جوش شیرین در نان دعوت کرده تا از ضرر های جوش شیرین نسبت به خمیر مایه مطلع شوید.
علت استفاده از جوش شیرین در نان
- افزایش حجم نان
- قیمت به صرفه تر نسبت به خمیرمایه برای نانوایان
- ماندگاری بیشتر نان
- جلوگیری از بیات شدن نان
- سست و سبک شدن خمیر نان
وجود جوش شیرین در خمیر نان چقدر برای بدن مضر است
نان به دلیل اینکه حاوی مواد مغذی و گندم می باشد، حس سیری زیادی را برای مصرف کننده می دهد برای همین باعث شده است که در اکثر وعده های غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است که مصرف بیش از اندازه جوش شیرین باعث ایجاد مشکلات شدید در سیستم فعالیت بدنی می شود. آیا ارزش دارد؟
سدیم موجود در نان حاوی جوش شیرین، در گذر زمان باعث افزایش فشار خون، جلوگیری از جذب ریزمغذیهایی مانند کلسیم و آهن می گردد.در ادامه می خواهیم درباره علائم جوش شیرین در نان با شما صحبت کنیم تا بتوانید یک حیات سالم را بدست بیاورید.
وجود علائم جوش شیرین در نان مضر است و باید با آن خداحافظی کنید، زیرا مصرف جوش شیرین باعث می شود که کبد و کلیه برای دفع متابولیتهایی که بر اثر تجزیه ی جوششیرین به وجود آمده اند بار سنگینی را متحمل خواهند شد. بیماریهایی مانند چاقی، کمبود کلسیم، کمبود آهن و پوکیاستخوان نمونه هایی از ضرر مصرف جوش شیرین می باشد که می تواند سلامتی را تهدید کند.
علائم جوش شیرین در نان
از ساده ترین علائم جوش شیرین در نان، این است که یک نان را برای 2 یا 3 ساعت داخل یک کیسه پلاستیکی قرار داده و نایلون را ببندید. زمانی که نایلون را باز میکنید اگر بوی نامطبوعی از نان بیرون بیاید، شک نکنید که دارای جوش شیرین می باشد. علاوه بر این، می توانید مزه قلیایی جوششیرین را در دهان تشخیص دهید.
از روش های دیگر تشخیص جوش شیرین در نان، آزمایشگاه است که می توانید HP خمیر را اندازه بگیرید. اگر HP خمیر بیش از۵/۶ باشد مطمئن باشید که خمیر نان دارای جوش شیرین می باشد. HP خمیر نان باید حدود ۲/۶ تا ۳/۵ باشد. جوش شیرین ماده ای غیر قانونی نمی باشد اما مصرف آن می تواند عوارض جبران ناپذیری را بجا بگذارد. اما شما می توانید در نان های رژیمی، به صورت اندک، جوش شیرین را مورد استفاده قرار دهید.
جایگزین جوش شیرین در نانوایی
بهترین و اصلی ترین جایگزین جوش شیرین، خمیر مایه می باشد که در نانوایی ها و شیرینی پزی ها مورد استفاده قرار می گیرد. شاید برایتان سوالی پیش بیاد که آیا خمیر مایه برای سلامتی نیز مضر است؟
ما در شرکت تبریز پخت، با مطالعه جامع درباره ارزش غذایی خمیر مایه و ارزش آن، به سوالات شما اینگونه پاسخ می دهیم که خمیر مایه نه تنها برای بدن مضر نیست، بلکه دارای ارزش غذایی کامل می باشد و وجود آن در نان باعث هضم آسان تر آن می شود. وقتی همچین ماده مغذی وجود دارد، چرا باید از جوش شیرین استفاده کنیم؟ علائم جوش شیرین در نان با گذر زمان کاملا مشهود می شود و سلامت انسان را به خطر می اندازد.
چرا نانوایان در استفاده از خمیر مایه خساست به خرج می دهند؟
اصلی ترین دلیل این عمل توسط نانوایان، قیمت پایین تر جوش شیرین نسبت به خمیر مایه می باشد، برای همین جوش شیرین را به خمیر مایه ترجیح می دهند.
یکی دیگر از دلایل استفاده جوش شیرین به جای خمیر مایه توس نانوایان، این بوده است که جوش شیرین خمیر را نسبت به خمیر مایه سریع تر به بار می آورد.
تفاوت خمیر مایه و جوش شیرین در چیست؟
همانطور که تا به این قسمت از علائم جوش شیرین در نان و شرایط مختلف مخمر و جوش شیرین صحبت کردیم و گفتیم که می توان از هر دوی این محصولات در پخت نان استفاده کرد اما این محصولات دارای تفاوت هایی هستند:
جوش شیرین واکنش های شیمیایی خمیر نان را کاسته ولی مخمر آن را افزایش می دهد. مصرف جوش شیرین به مرور زمان باعث به وجود آمدن بیماری های گوارشی می شود، اما مخمر ها به دلیل دارا بودن ویتامین خانواده B، مانع از بوجود آمدن انواع بیماری های خطرناک جلوگیری می کنند.
وجود جوششیرین در نان باعث میشود که نان بوی قلیایی به خود بگیرد، اما مخمرها عطر دلنشین و رایحه خوبی را به نان میدهد.
ویژگی های مخمر چیست؟
مخمر ماده ای است که در مشاغل زیادی کاربرد دارد. در ادامه می خواهیم چند مورد از کاربرد و ویژگی های مخمر را برای شما بیان نماییم:
- تولید نان و شیرینی
- تولید نوشیدنی و آبجو
- شکلاتسازی
- در تولید بعضی از محصولات صنعتی
- ضدعفونی میوه و سبزیجات
جمع بندی
خساست نانوایان محترم در مصرف جوش شیرین به جای خمیر مایه می تواند عوارض جبران ناپذیری مانند بوجود آمدن نارسایی سیستم گوارشی، افزایش فشار خون، جلوگیری از جذب ریزمغذیهایی مانند کلسیم و آهن می گردد. این مواد ذکر شده علائم جوش شیرین در نان می باشد که بعد از مصرف یک مدت طولانی در بدن بوجود می آید.
برای اینکه متوجه بشیم علائم جوش شیرین در نان چیست، کافیست یک تست ساده را در خانه خونه انجام دهید. ما طریقه این تست را برایتان شرح داده ایم و گفتیم که اگر بعد از تست از نان بویی نامطبوع و قلیایی حس شود، یقینا در آن جوش شیرین به کار رفته است و بهتر است که دیگر از آن استفاده نشود.
شرکت تبریز پخت با سابقه چندین ساله در حوزه نان سنگک، مطالعه و تحقیق درباره بهترین راه تهیه نان سنگک بر این امر پی برده است که بهترین ماده برای ایجاد سستی در نان و حجم دادن به خمیر، خمیر مایه است که کاملا سالم و مغذی می باشد.